Оскарите определено не са това, което бяха. Да, това все още

...
Оскарите определено не са това, което бяха. Да, това все още
Коментари Харесай

Ето кой ще води Оскарите догодина

Оскарите несъмнено не са това, което бяха. Да, това към момента е най-престижната премия в света на киното, само че зрителският интерес към нея и към церемонията по награждаването с нея е все по-нисък.
 Оскари 2022 и какъв е бил рейтингът на церемонията
Какво се случва с рейтинга на Оскарите

Имал ли е шамарът на Уил Смит резултат

През последните години всяка една гала доближава до ново дъно на рейтинга. Изключение направи тазгодишната, която беляза растеж в зрителкия интерес. Дали поради шамара на Уил Смит, или поради нещо друго - няма по какъв начин да знаем.

Но е реалност, че Академията се пробва по всевъзможен метод да върне рейтинга към по-високите равнища. Смята се, че това кой ще бъде водещ е нещо извънредно значимо. Затова и догодина ще заложат на нещо несъмнено и тествано.

От People разбираме, че Джими Кимъл още веднъж се е съгласил да поеме отговорността да бъде водещ на церемонията по връчването на Оскарите. Тя би трябвало да се състои на 12 март 2023 година, а досега комедиантът е бил в тази роля цели два пъти.

Първият път през 2017 година, а вторият година по-късно - 2018 година В типичния за него жанр Джими Кимъл сподели, че поканата за трети път да бъде водещ е или огромна чест, или капан. Като добавя, че най-вероятно всички по-добри претенденти са отказали и по тази причина още веднъж са се спрели на него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР